Naar hoofdinhoud Naar footer

Wzd Café - De technologie achter open deuren

Datum/tijd

Dinsdag 28 november 2023 van 13.00 uur tot 14.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Het is een bekend beeld. Een gesloten deur van een afdeling of woning waar mensen met dementie of een verstandelijke beperking zijn. De laatste jaren gaan steeds meer deuren open in de ouderenzorg en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Maar hoe zit het eigenlijk met de technologie achter het openen van deuren? Kom er achter tijdens het Wzd Café - De technologie achter open deuren.

In dit Wzd Café nemen Johan van der Leeuw, senior adviseur digitale zorg bij Vilans en Kim Runhaar, adviseur zorgtechnologie bij IJsselheem ons mee in welke technologie er nu vaak wordt toegepast en wat daar de voor- en nadelen van zijn. Johan en Kim vertellen ook over het traject Leefcirkels XL op basis van een GPS-tracker voor buiten, waar IJsselheem samen met 9 zorgorganisaties in de regio Zwolle druk mee bezig is. 

Uiteraard is er in het Wzd Café ook ruimte voor het gesprek. Wij zijn benieuwd of jouw organisatie bezig is met een open-deuren-beleid en of je leefcirkels toepast, al dan niet de variant leefcirkels XL. Waar loop je tegenaan en welke tips kun je ons geven?

Praktische informatie 

  • Datum: Dinsdag 28 november van 13.00-14.00 uur  
  • Kosten: geen  
  • Locatie: Online, via MS Teams  
  • Aanmelden: via deze link 

Er kunnen maximaal 70 mensen deelnemen. Na inschrijving ontvang je één of twee dagen voor de bijeenkomst per e-mail een link voor deelname aan het online Wzd Café. Neem bij vragen contact op via wzd@vilans.nl.

Locatie

Online

Aanmelden

Aanmelden

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan