Naar hoofdinhoud Naar footer

Uitdagingen bij besluitvorming in netwerksamenwerking (Lunch & Learn)

Datum/tijd

Maandag 24 juni 2024 van 12.00 uur tot 13.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Zorgorganisaties worden steeds meer gestimuleerd om samen te werken in netwerken. Maar komen we met elkaar tot goede besluiten wanneer verschillende organisaties en belangen samenkomen aan tafel? Besluitvorming is één van de kernthema’s op gebied van governance en netwerkinrichting.

In deze online Lunch & Learn gaan we in op de dilemma’s en uitdagingen bij besluitvorming in netwerksamenwerking. We laten zien aan welke knoppen jij kunt draaien. En je leert van collega’s over hun geleerde lessen ten aanzien van besluitvorming in netwerksamenwerking. Jessica Michgelsen en Nick Zonneveld gaan samen in gesprek over besluitvorming in netwerken.

Voor wie

Projectleiders, beleidsmedewerkers, netwerkcoördinatoren, managers en anderen die zich bezighouden met netwerksamenwerking.

Kosten

Gratis

Locatie:

Online Aanmelden: Lunch & learn besluitvorming in netwerksamenwerking - OutSite - Standaard (vilans.nl)

Let op: de eerste keer vragen we je om een account aan te maken. Het kan enkele uren – maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de registratie te voltooien en kun je je inschrijven. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl

Meer weten:

Uitdagingen bij het nemen van besluiten in zorgnetwerken (vilans.nl)

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan