Naar hoofdinhoud Naar footer

Inspiratiebijeenkomst: Goede voorbeelden bij thema dementie & migratieachtergrond

Datum/tijd

Dinsdag 26 maart 2024 van 12.30 uur tot 16.00 uur

De komende maanden biedt het programma Implementatie Zorgstandaard Dementie boeiende bijeenkomsten aan rond het thema 'mensen met dementie met een migratieachtergrond’. Ontdek diverse netwerken die inspirerende ervaringen en methodieken delen over het werken met het thema 'migratieachtergrond en dementie'. Een podium voor het delen van inzichten en het opdoen van inspiratie. De derde bijeenkomst staat in het teken van goede voorbeelden rond het thema migratie.

Deze bijeenkomst biedt inspiratie om aan de slag te gaan binnen jouw netwerk met het thema ‘mensen met een migratieachtergrond en dementie’. Verschillende netwerken en methodieken krijgen het podium om ervaringen en inzichten te delen.

Voor wie?

Of je nu al bezig bent met dit onderwerp of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom. Netwerkcoördinatoren, casemanagers, zorgprofessionals, beleidsadviseurs, vrijwilligers, sleutelpersonen en mantelzorgers.

Praktische informatie

  • Datum: 26 maart
  • Tijd: 12:30 - 16:00
  • Locatie: A Beautiful Mess in Utrecht.

Zelf een voorbeeld delen

Heb jij een eigen aanpak of methodiek die je wilt delen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar f.dinnissen@vilans.nl onder vermelding van 'ZSD goede voorbeelden'.

Netwerken en kennis delen: Jouw kans!

De bijeenkomsten gaan verder dan alleen luisteren naar goede voorbeelden. Het is een interactieve gelegenheid om te netwerken, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen. Samen werken we vanuit de Zorgstandaard aan een inclusieve en kwalitatieve zorg voor mensen met een migratieachtergrond en dementie.

Locatie

A Beautiful Mess

Joseph Haydnlaan 2 

Utrecht

Aanmelden

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomst over het thema Mensen met dementie met een migratieachtergrond. Meld je nu aan voor alle of één van de bijeenkomsten op de Agenda - Zorgstandaard Dementie. Ontdek diverse netwerken die inspirerende ervaringen en methodieken delen over het werken met het thema 'migratieachtergrond en dementie'. Een podium voor het delen van inzichten en het opdoen van inspiratie.

Deel deze pagina via: