Naar hoofdinhoud Naar footer

Infectiepreventie… wat moet een leidinggevende er eigenlijk mee?

Datum/tijd

Dinsdag 09 april 2024 van 13.30 uur tot 16.00 uur

Vraag jij je als leidinggevende weleens af wat nou precies je rol is bij infectiepreventie in de ouderenzorg: welke taken horen er bij jou, wat mag je van anderen verwachten en wat vraagt het aan samenwerking in een organisatie? Wil je hier meer duidelijkheid over en vind je het prettig om over dit onderwerp van gedachten te wisselen met collega’s? Dan is deze regionale bijeenkomst op dinsdag 9 april echt iets voor jou!

Voor wie?

Leidinggevenden die bezig zijn met infectiepreventie in de ouderenzorg. Heb je collega’s met wie je samenwerkt op het thema infectiepreventie? Neem ze mee, zij zijn ook van harte welkom.

Door wie?

ActiZ, de branchevereniging van zorgorganisaties, organiseert deze middag voor leidinggevenden in de ouderenzorg, samen met het IP & AMR Zorgnetwerk Limburg. ActiZ is inhoudelijk partner van het programma Samen werken aan infectiepreventie, wat Vilans uitvoert in opdracht van het ministerie van VWS. Deze bijeenkomst organiseert ActiZ in het kader van dit programma.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst hebben we het over taken en verantwoordelijkheden, bespreken we dilemma’s en nemen we gedragskeuzes onder de loep. We staan ook stil bij wat jij van anderen nodig hebt en er is tijd om van collega’s te leren.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 9 april 2024
  • Tijd: 14.00-16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur, na afloop is er ruimte voor een drankje)
  • Waar: De Oolderhof in Herten-Roermond
  • Kosten: gratis
  • Aanmelden: meld je aan via deze link op de website van ActiZ

Doe mee aan Samen werken aan infectiepreventie

Wil je aan de slag met het verbeteren van hygiënisch werken en het voorkomen van infecties? Het programma ‘Samen werken aan infectiepreventie’ ondersteunt jouw organisatie daar graag bij. Gedragsverandering en samenwerking staan in de aanpak centraal. 

Locatie

Oolderhof Restaurant

Broekstraat 35

Herten

Deel deze pagina via: