Naar hoofdinhoud Naar footer

Naastenparticipatie: samen op zoek naar antwoorden #Dementie Lenteweek

Datum/tijd

Donderdag 11 april 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

Het kennisnetwerk dementie heeft zich het afgelopen jaar beziggehouden met het delen van kennis op het gebied van samenwerken met naasten, in de zorg voor mensen met dementie. Wij organiseren regelmatig ‘een kijkje in de keuken’ bij een van de zorgorganisaties die zich bezighoud met naastenparticipatie.

In deze workshop ervaren jullie een ‘kijkje in de keuken’ bij het kennisnetwerk dementie. We delen hoe wij het afgelopen jaar kennis hebben gedeeld op het gebied van naastenparticipatie, doormiddel van bijvoorbeeld een klantreis met best practices.

Tijdens de workshop is er volop de mogelijkheid om vragen aan elkaar te stellen en goede voorbeelden te delen. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen en deel zelf ook jouw ervaringen!

Wanneer?

Donderdag 11 april van 14.00 - 15.00 uur (online)

Voor wie?

De Dementie Lenteweek is met name bedoeld voor zorgmedewerkers, mantelzorgers, helpenden, gastvrouwen, vrijwilligers(coördinatoren), beleidsadviseurs en andere geïnteresseerden in dementiezorg en -ondersteuning. 

De Dementie Lenteweek 2024

Deze webinar wordt door zorgorganisatie WZH aangeboden en is onderdeel van de Dementie Lenteweek 2024. De Dementie Lenteweek wordt georganiseerd door het Kennisnetwerk Dementie. Dit netwerk bestaat uit de volgende zorgorganisaties: AxionContinu, Pleyade, SZMK, Topaz, WZH en ZHGA. Vilans faciliteert het netwerk en deze lenteweek. Bekijk het hele programma van deze week.

Aanmelden

Via het evenementenportaal  

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: